راه هاي از بين بردن جاي جوش
چکار کنيم که جاي جوش ها باقي نماند:
?- در مواقعي که با جوش مواجه شديد به هيچ عنوان آن را فشار ندهيد چرا که باعث آسيب هاي پوستي يا انتشار بيشتر آلودگي زير سطح پوست مي گردد.
?- رعايت اصول بهداشتي و شستشوي صحيح پوست با مواد شوينده ملايم مانند آب و صابون
?- مصرف مواد خوراکي مقوي بخصوص سبزيجات و ميوه هاي تازه
?- عدم استفاده سرخود و بدون تجويز پزشک از کرم ها و داروهاي تخصصي در هنگام مواجه با جوش يا براي برطرف کردن اثر آن
?- زير نور مستقيم خورشيد حدالمقدور کمتر قرار گرفته و حتما از ضد آفتاب و آبرسان هاي پوست استفاده کنيد.
?- از لوازم آرايش استاندارد استفاده کرده و هرگاه که نياز نداريد آرايش خود را پاک و صورتتان را بشوئيد.
?- مصرف غذا هاي با کسيم بالا مانند شير يا کشک و همچنين غذا هاي فست فودي در تشديد جوش ها موثر بوده و بهتر است در طول درمان کمتر مورد استفاده قرار گيرند.
در مشورت با پزشک خود بايد نگراني ها و انتظارات خود را بيان کنيد. همانطور که مي دانيد درمان جاي جوش ضروري نيست و ممکن است بسياري از افراد با وجود اين عارضه هيچ مشکلي نداشته باشند اما نمي توان تاثير قابل ملاحظه ي آن بر زيبايي پوست را ناديده گرفت. روش هاي متعددي وجود دارند و به همين علت بايد انتظارات خود را بيان کنيد تا پزشک روش پيشنهادي خود را ارائه دهد.
مطالعه
درمان ريزش مو و تقويت موي سر با نخود
روش هاي مختلف براي رفع جاي آکنه:
روش ميکرونيدلينگ جاي جوش
ميکرونيدلينگ يک روش تقريبا تهاجمي براي درمان اسکار جوش ميباشد. در اين روش از سوزن هاي کوچک استفاده ميشود تا پوست را تحريک کرده و توليد کلاژن و بافت هاي ترميمي پوست را افزايش دهد. سوزن هاي کوچک در پوست صورت سوراخ هاي بسيار ريزي ايجاد ميکنند.
از بين بردن قرمزي جاي جوش صورت
تأثير ميکرونيدلينگ بر اسکار
در روش ميکرونيدلينگ پوست شما تحريک ميشود تا کلاژن بيشتري توليد کند. در اين روش به وسيله ايجاد آسيب هاي کوچک به پوست و تحريک آن پوست شروع به ساختن بافت هاي ترميمي و کلاژن بيشتر ميکند. اين کلاژن اضافي باعث سفت شدن و از بين رفتن ناهنجاري هاي موجود بر روي پوست ميشود.
مراحل انجام ميکرونيدلينگ براي جوش صورت
در مرحله اول متخصص پوست بر روي سطح صورت شمما کرم مخصوصي استفاده ميکند و سپس صورت شما را ضد عفوني ميکند
در اين مرحله به وسيله يک صفحه دوار کوچک که پر از سوزن هاي ريز ميباشد بر روي صورت شما سوراخ هاي ريزي ايجاد ميشود. اين صفحه دوار چند بار و در چند جهت مختلف بر روي صورت شما کشيده ميشود تا بتواند بهترين نتيجه ممکن را بدهد.
لازم به ذکر است که تمام مرحل انجام اين کار بين ?? تا ?? دقيقه وقت ميگيرد و در طول اين زمان از آن جا که سوزن هاي ريزي وارد صورت شما ميشود ممکن است مجبور باشيد مقداري درد را تحمل کنيد
لازم است بدانيد چند روزي پس از انجام ميکرونيدلينگ صورت شما قرمز و ملتهب خواهد بود اما به محض اينکه فرايند ترميم پوست شروع شود حس بهتري در صورت خود خواهيد داشت.
چند جلسه ميکرونيدلينگ براي جاي جوش لازم است؟
بسته به شدت زخم و جاي جوش، حدوداً ?-? جلسه درماني مورد نياز است. براي نتيجه بهتر لازم است در فواصل حدودا ? هفته اي اين روش درماني را تکرار کنيد.
درما رولر يا غلتک پوستي
به کاهش اسکار هاي ناشي از جوش کمک مي کند. هنگامي که يک جوش بهبود مي يابد ، يک شکاف عميق ايجاد مي شود که همان بافت اسکار (جوشگاه) است. توليد کلاژن براي بهبود ظاهر اين بافت ضروري است. با چند جلسه درمان با درمارولر بهبودي قابل توجهي به دست خواهد آمد.
روش هاي از بين بردن جاي جوش
اين ابزار ساده و منحصر به فرد محبوبيت زيادي دارد و اکثر افراد ادعا مي کنند که مي تواند واقعاً باعث بازسازي و بهبود ظاهر پوست شما گردند.
گفته شده است که براي از بين بردن يا حداقل کاهش اسکارهاي جوش، علائم پيري همچون خطوط برجسته، چين و چروک، تيرگي پوست و ديگر بيماري هاي شايع پوستي مانند ترک هاي پوستي ، مي توان اين روش را به کار گرفت.
درمان موضعي
از بين بردن اسکار جوش
اين روش ها ژل ها، اسکراب ها و ماسک هايي را شامل مي شود که با محصولات خانگي توليد شده اند مثل عسل، سفيده تخم مرغ، آب ليمو، جوش شيرين، گلاب و گليسرين، زردجوبه و ديگر موادي که موثر پنداشته مي شوند. تاثير اين موارد ممکن است در جهت کاهش ظاهر اسکار ها مفيد باشد ولي براي صاف کردن آن ها کافي نخواهد بود.
راهکارهاي خانگي براي از بين بردن جاي جوش
آبليمو
خواص روشنکنندهي آبليمو براي پوست شناخته شده است. آبليمو حاوي آلفا هيدروکسي اسيد (AHA) است که يکي از رايجترين مواد تشکيلدهندهي کرمهاي برطرفکنندهي جاي جوش بهحساب ميآيد. اين ماده همچنين پوست را ترميم و جوانسازي ميکند.
آبليموي تازه را با فشردن ليمو ترش بگيريد. اگر پوستتان حساس است با کمي آب آن را رقيق کنيد. با يک تکه پنبه، آبليمو را روي جاي جوشها بماليد. کمي فرصت بدهيد تا خشک شود. با آب خنک پوست صورتتان را بشوييد. هر دو روز يکبار اين کار را تکرار کنيد تا در مدتي کوتاه از تيرگيهاي جاي جوش خلاص شويد. بعد از هر بار استفاده از اين روش، حتما پوستتان را با ميزان کافي مرطوبکننده رطوبتدهي کنيد. آبليمو با وجود قدرت زيادي که در از بين بردن تيرگيهاي پوست و جاي جوش دارد ميتواند پوست را بهشدت خشک کند.
از بين بردن جاي جوش با جوش شيرين
جوش شيرين خاصيت لايهبرداري دارد. بنابراين ميتواند به عنوان يک درمان خانگي براي از بين بردن جاي جوش بهکار رود. اين ماده با ساييدن بافت نقاط تيره و جاي جوش، باعث ميشود اين نقاط به تدريج از بين بروند. اگر مرتب از آن استفاده کنيد ميتوانيد بهسرعت جاي جوشهايتان را از بين ببريد.
براي اين کار ابتدا بايد خميري از بيکربنات سديم تهيه کنيد. جوش شيرين را در ظرفي بريزيد، کمي آب اضافه کنيد و هم بزنيد تا خميري يکدست آماده شود. خمير را روي جاي جوش قرار بدهيد. بگذاريد خمير در طول شب روي جوش بماند و صبح آن را بشوييد.
جوش شيرين همچنين باعث درخشندگي پوست ميشود. اگر ميخواهيد پوستي جوان و درخشان داشته باشيد، ميتوانيد در دستورالعمل بالا، گلاب را جايگزين آب معمولي کنيد. با استفادهي مداوم، طي چند روز تا يک هفته از شر جاي جوشها خلاص ميشويد.
ماسکهاي لايهبردار شيميايي
ماسکهاي لايهبردار شيميايي براي بهبود ظاهر پوست استفادهي گستردهاي دارند. اگر پوستتان دچار چروک يا جاي جوش شده است، اين ماسکها به شما کمک ميکنند خودتان را از اين نشانههاي پيري بهسرعت خلاص کنيد.
متخصص پوست با استفاده از مواد شيميايي، ماسکي آماده ميکند که لايهاي از پوست شما را جدا خواهد کرد. همراه با اين لايه، تيرگيها و لکههاي حاصل از جوش جدا ميشوند و شما بلافاصله پوستي صاف و درخشان خواهيد داشت. ماسکهاي لايهبردار از سريعترين روشهاي درمان جاي جوش هستند.
منبع: مقالات يک سوال اولين شبکه اجتماعي سوال و جواب ايران